Over Kreas Tekenwerk

Hallo! Leuk dat je even komt kijken bij Kreas Tekenwerk. Mijn naam is Christien ten Hoeve en met veel passie en bevlogenheid teken ik erop los. 🙂 Met veel plezier pas ik visualisaties toe in een zakelijke context. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een praatplaat over verschillende onderwerpen voor uiteenlopende doelen.

Als kind gaf mijn vader mij de bijnaam Knip&Plak omdat ik altijd en overal aan het tekenen en knutselen was. Zo maakte ik zelfbedachte tijdschriften en tekende daar zelf alle plaatjes bij. In het voortgezet onderwijs haalde ik de meeste energie uit de creatieve vakken zoals beeldend vormen. Een creatieve vervolg opleiding was een logische stap. In 1999 ronde ik de studie Reclame- en presentatietechnieken aan het CIBAP te Zwolle af.

Vanuit mijn werk als Adviseur binnen de overheid kwam de vraag of ik collega’s wilde helpen met het inzichtelijk maken van processen, resultaten, doelen op een manier die tot de verbeelding spreekt. De tekening is van waarde wanneer je overzicht, inzicht of een vergezicht wilt laten zien. De mogelijkheden zijn oneindig.

Doordat het maken van een schets of mindmap zo’n effectieve en plezierige manier van werken is, vind ik het heel belangrijk dat de drempel om te tekenen op het werk zo laag mogelijk is. Om die reden geef ik de workshop Zakelijk tekenen.

Creativity is experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes & having fun!

Mary Lou Cook

Wat mensen zeggen

De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en aan de slag te gaan.

Walt Disney

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Treur niet om wat voorbij is, lach omdat het gebeurd is.

Dr. Seuss

Laten we samen wat (be)tekenen.


%d bloggers liken dit: